Sociální sítě
Nahoru

UŽIJTE SI VALENTÝNSKÉ OSLAVY VE FOUR SEASONS PRAGUE

14. únor již tradičně patří všem zamilovaným, kteří pro své nejbližší vyhledávají jedinečné romantické dárky. Hotel Four Seasons Prague a restaurace CottoCrudo přinášejí i letos speciální nabídku pro milovníky lahodných pokrmů a nezapomenutelných okamžiků. CottoCrudo nabídne unikátní menu ‚Vůně lásky‘ a oblíbené valentýnské cupcakes. Restaurace_CottoCrudoSlavnostní večeře: Vůně lásky

Leonardo Di Clemente, nový šéfkuchař restaurace CottoCrudo, připravil na večer 14. února originální sedmichodové* degustační menu, složené z vybraných lahůdek. Každý chod se ponese ve znamení podmanivé vůně, jako například zázvor, anýz, máta, vanilka, a přinese tak neopakovatelné gastronomické zážitky. Večer zahájí ústřice s marinovanou jahodou a kumquatem následované langustýnkou s kaviárem, fenyklovým salátem a avokádem a dalšími pochoutkami včetně hříbkových raviol s buffalo mozzarella omáčkou, ananasovým coulis a plátky černého kořene nebo telecím masem připraveným na dva způsoby. Romantickou atmosféru večeře dotvoří svíčky a krásný výhled na Pražský hrad.

Valentýnské cupcakes za vás vyznají lásku

Pokud Sv. Valentýna trávíte raději v pohodlí domova, a přesto chcete své drahé polovičce vyznat lásku, pekaři restaurace CottoCrudo pro vás mají řešení – zamilovaně laděné čokoládové cupcakes, které potěší všechny milovníky sladkých lahůdek. V průběhu 14. února bude možné zakoupit si na baru CottoCrudo dárkové balení dvou cupcakes za 180 Kč. Valentynske_cupcakesSpeciální valentýnská nabídka Four Seasons spa

Pro všechny, kdo dávají přednost hýčkání těla, přináší Hotel Four Seasons Prague skvělý tip na valentýnský dárek – ošetření v luxusních spa pětihvězdičkového hotelu Four Seasons Prague. Své milované můžete potěšit dárkovým certifikátem na jednu z nabízených procedur nebo můžete využít speciální nabídky na produkty jedinečné maďarské kosmetiky Omorovicza. Do 14. února je možné zakoupit dárkové certifikáty nebo kosmetiku s 25% slevou.

http://www.fourseasons.com/prague/

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.