Sociální sítě
Nahoru

KOLEKCE SÔNIA BOGNER SS 2016

Kolekce Sônia Bogner cestuje tuto sezónu severní Afrikou – s barvami a potisky, které odrážejí mihotavé světlo a tajemnou atmosféru pouště, vzdávají hold kráse a přírodním divům Afriky, které Sônia Bogner interpretuje podle svých náročných požadavků na prémiové látky, paletu barev a linií, jež dávají kolekci její typický sofistikovaný nádech. Kolekci dominují lehké tkaniny v souladu s teplými tlumenými odstíny černé, bílé, kakaové a tuareg modré. Kombinace jemných vzorů a nových linií vytváří neformální, stále však elegantní vzhled, který propůjčuje každé ženě ležérní šarm. 05_BOGNER_SONIA_162_HIRESAbstraktní zebra vzory, grafické prstencové potisky, rozličné pruhy nebo vzory evokující marockou mosaiku – tuto sezónu mix vzorů, kombinace barev a nových linií vytváří maximálně zajímavou image, jejíž bílá, černá, čokoládově hnědá a tuareg modrá kombinace však nepřestává vyzařovat eleganci a sofistikovanost. Smysl pro lehkost je klíčová. Hedvábí a plátno, bavlna, žerzej a ramie jsou dominující materiály. Parka kabát asymetrického střihu s prodlouženou zadní částí a třásňovými okraji je vyveden v zebra vzoru nebo v bílé a čokoládově hnědé žakárové tkanině a perfektně se hodí jak k kalhotám mozaikového vzoru, tak k bílým bavlněným kalhotovým sukním. 07_BOGNER_SONIA_162_HIRESComeback slaví také široce střižené pajama kalhoty, buď v prostých barvách nebo s podélnými pruhy. Skvěle ladí s krátkým topem, vytvořeným z krajkové aplikace nebo s batistovou košilí s plisováním. Háčkované vesty s řásněním dodávají bohémský styl. 03_BOGNER_SONIA_162_HIRESNové kombinace přinášejí nový look: pruhovaný dlouhý blejzr ze žerzeje je doplněný rozšířenou sukní a zkráceným topem s kruhovým potiskem, dlouhý bavlněný svetr s ultra hlubokým výstřihem ladí dohromady se zkrácenými založenými kalhotami. 04_BOGNER_SONIA_162_HIRESDalším výrazným prvkem jsou ramie šaty se zavazováním v pase, stejně jako prošívané bundy s objemnou zadní sekcí a pruhovanými košilemi v kombinaci s bílou sukní ke kolenům. Není nutné říkat, že Sônia Bogner nemůže vynechat blejzry: kombinace delších modelů a zvonových kalhot tvoří outfit pro všední dny. Kolekci doplňují bavlněné šály a vázanky s pruhovanými vzory a opičím motivem. 02_BOGNER_SONIA_162_HIRES

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.