Sociální sítě
Nahoru

White Agency uvádí nový DIY Ateliér pro nevěsty

Představte si, že máte možnost setkat se s profesionály, kteří se podílejí na přípravě těch nejkrásnějších, nejexkluzivnějších a nejsnovějších svateb. Profíků, pro které nic není nemožné a zařídí vše, co si nastávající svatebčané usmyslí. A máte možnost s nimi strávit tvůrčí den a načerpat jejich zkušenosti a praktické dovednosti, abyste si svůj velký den navrhla, naplánovala a uskutečnila přesně podle svého.

668Čím začít, jak postupovat a neztratit původní vizi, jak co nejefektivněji pracovat s rozpočtem, jak dodat vašemu dni D výjimečné kouzlo? Najmout si svatební agenturu a během předsvatebního období se o nic nestarat je jedna cesta. Ale co když jste kreativní, máte nápady a přípravy na svatbu vás baví? Těšíte se, že budete vyrábět jmenovky na svatební tabuli, dekorace na zahradní slavnost a i květiny a dort chcete mít pod kontrolou. Ano, DIY trend se vrací i do svatební oblasti. Přání a potřeby kreativních nevěst následuje svatební agentura White Agency, která od února 2016 začíná pravidelně organizovat DIY Ateliér pro nevěsty. Jedná se o den plný inspirace, při němž největší odborníci na svatby odhalí své lety nabyté zkušenosti.

LR135Svatební oganizátorka, stylista, vizážistka, cukrář, fotograf, kameraman a floristka vás krok za krokem seznámí s plánováním a rozpočtováním svatby, svatebním líčením, minimem kaligrafie, výrobou dortu i originálního welcome-drinku. Dozvíte se, jaké jsou aktuální svatební trendy a také pár praktických triků, jak pózovat a vypadat krásně na fotografiích a videu. Závěrem dne budete mít jasno v tom, jak svou představu realizovat a budete mít detailní plán, kdy a jaké kroky podniknout.

Ateliér pro nevěsty se koná v komorním prostředí a malém počtu účastníků, který umožňuje interaktivitu kurzu. První termín je vypsán na polovinu února 2016, další workshopy se budou konat na jaře a na podzim v prostorách White Agency na Rašínově nábřeží v Praze. Zaváděcí cena šestihodinového kurzu je 3900 Kč. A hledáte-li originální dárek pro kamarádku, sestru či snoubenku, využijte možnosti dárkového poukazu. Poukazy je možné objednat emailem nebo telefonicky přímo u White Agency.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.