Sociální sítě
Nahoru

Boty jako božské umění – nebo pekelný svůdce?

Z nové kolekce Gimmy Baldinini vyzařuje působivý kontrapunkt obuvnické propracovanosti a inspirace výtvarným uměním. Okouzlující spojení poctivě vydělávané kůže a příjemné úpravy dalších materiálů, oslnivé škály barev a zdobných technik vtáhne každého do radostného světa jarní svěžesti a letní rozmarnosti.

GIMMY-2314 (kopie)Exkluzivní kolekce Gimmy Baldinini jaro/léto 2016 uchvátí bohatými výtvarnými detaily, vášnivě kreativními podpatky a až mistrně sochařsky opracovanými klíny. Elegantní vzhled podtrhují nádherné barvy a fascinující odrazy světla od rozmanitě upravených povrchů obuvi. V mžiku ucítíte, jak vás oslovují detaily v podobě luxusně vyzařující glazury, keramických ozdob a polychromovaných prvků inspirovaných magií skleněných mozaik.

GIMMY-2386 (kopie)Svěžest nové kolekce probleskuje z každého nápaditého páru obuvi díky souladu výrazných tónů pastelových barev a nezvykle čerstvé lehkosti dekorativních nápadů vycházejících z výtvarného umění 18. stol. Snad právě proto okouzlí každého svým doslova ikonickým vzhledem. Vždyť kde je možné potěšit se pohledem na plameňákovou růžovou, leknínově zelenou či barevnou paletu osvěžující duhy?

GIMMY-2252 (kopie)Když ještě připojíme kovový vzhled jemné kůže doplněné etnicky smaltovanými doplňky, přírodní odstíny dřeva a zlaté reliéfy, cítíme, že z kolekce Gimmy Baldinini čiší bezelstná radost a sebevědomí. Je tak na výsost jasné, že v Baldinini se rozhodli naplnit letošní jarní a letní měsíce temperamentem a živostí.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.