Sociální sítě
Nahoru

Arnold & Son představil nový model řady Instrument

Švýcarský výrobce hodinek Arnold & Son, jehož výhradním distributorem v České republice je klenotnictví Beny, doplnil svoji kolekci Instrument o limitovanou edici modelu DSTB (Dial Side True Beat). Limitovaná řada sto dvaceti pěti kusů je kombinací červeného zlata, drahokamů, tradičního mechanického strojku a aligátoří kůže.

Instrument_DSTB_emotion

Model netypicky spojuje matný ciferník v šedé barvě s osmnácti karátovým červeným zlatem pouzdra, čímž dosahuje moderního a jedinečného vzhledu. Stejně jako všechny hodinky Arnold & Son má i Instrument mechanický strojek, který je doplněn třiceti dvěma zasazenými drahokamy s rezervou chodu čtyřiceti pěti hodin a téměř dvaceti devíti tisíc kmity za hodinu. Vysokou hodinařinu a kvalitní švýcarské řemeslo doplňuje řemínek z aligátoří kůže v hnědé a černé barvě.

Instrument_DSTB_front

„Tato speciální edice slaví úspěchy po inovativní technické, ale i vizuální stránce. Ta odkazuje na dobu svého zakladatele Johna Arnolda a touze po přesnosti, kterou vyžadovaly plavby námořníků na širém moři,“ doplňuje Arben Topalli, majitel klenotnictví Beny.

Kontakt: Beny, Václavské náměstí 52, Praha 1, Tel.: +420 222 210 045, info@beny.cz

DSTB Back

Více z rubriky Drahokamy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.