Sociální sítě
Nahoru

MARTIN ŠONKA POVOLIL START KNIHY NA KŘÍDLECH RACKŮ

Pražský Palác knih Luxor se včera proměnil v řízení letového provozu. Svůj let za čtenáři tady totiž odstartovala nová kniha Na křídlech racků akrobatického pilota Jana Rudzinského. A ten si za kmotra knihy vybral jak jinak než pilota, jednoho z českých reprezentantů elitní kategorie Red Bull Air Race Martina Šonku. Foto_Sonka_1„Znám Honzu jako velmi schopného pilota, považuji za čest být knížce za kmotra,“ komentoval Martin Šonka svoji účast na křtu knihy Na křídlech racků. Že se Šonka na křtu objevil, je malých zázrak. Má totiž časově velmi náročné období před prvním letošním závodem RBAR, který ho čeká 11. března v Abú Zabí. Obalka křídlaJan Rudzynskij je v leteckém světě pojmem. Od letoška se stal členem elitní akrobatické skupiny Red Bullu s názvem Flying Bulls Aerobatics team, v níž svého času létal i Šonka.  V knize se vypořádal se svou těžkou nehodou na air show ve slovenských Vajnorech před deseti lety. Málem nepřežil, přesto se k létání vrátil. „Je to knížka o beznaději, když mi bylo zle, i o naději, když jsem se rozhodl, že přežiju a navíc budu znovu lítat,“ říká muž, který dokáže jít za svými sny. V neobyčejném příběhu se dělí se čtenáři o svůj vnitřní svět, který je neviditelným základem každého našeho úspěchu. Vše je ukotveno v příbězích a vhledech, kterými nás autor inspiruje a provází. Foto_Sonka_2

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.