Sociální sítě
Nahoru

JARO A LÉTO U BALDININI BUDE VE ZNAMENÍ PŘIROZENÉ ELEGANCE

Nová kolekce vyhlášené italské obuvnické značky pro první polovinu tohoto roku vsadila na kouzlo neformální elegance. Zaujme však již na první pohled rafinovanou propracovaností a souladem přirozených odstínů jednotlivých materiálů a sofistikovaného výběru doplňujících barev. 1_Baldinini_zenyKvalita a originální vzhled obuvi Baldinini je znát i u letošní jarní a letní kolekce. Uchvátí hravým využitím technik, které zároveň spojují luxus a pohodlí. 2_Baldinini_zenyVedle vzdušného působení tkaných partií upoutají i ražené ornamenty a nevšední mozaiky. Tyto odvážné prvky doplňuje inspirace futuristickými liniemi a prolamovanými geometrickými tvary, jež nenápadně upozorňují na osobitý styl. V jejich jménu se nesou i nádherné klíny vyrobené z lakovaného dřeva. 3_Baldinini_zenyJemné odstíny kůže a dřeva bude letos zlehka doplňovat modrá a červená. Zazáří rovněž zlatá, která decentně přizdobí obuv z Nappa kůže. Barevný kontrast se mění v harmonii i tam, kde zdobnost promlouvá secesní broží. Nevšednost obuvi Baldinini pak vyzdvihuje i úprava materiálů od hrubé po velice jemnou kůži či mosazné prvky. 4_Baldinini_zeny_Fascinující bohatost tvarů a barev se projevuje v celé nabídce, ať už jde o sportovní oxfordky, baleríny s měkkou podrážkou, různé druhy sandálů, polobotky i kozačky. 5_Baldinini_zenyVše povznáší Baldinini svou vkusnou dekorativností na úroveň přirozené krásy. Podtrhuje ji uměleckými prvky, jako jsou například ušlechtilé malované efekty v podobě květin, umělecky vytvarované podpatky, patentované obruby nebo bambusové ručně barvené klíny. 6_Baldinini_zenyJarní a letní kolekce Baldinini vplouvá do nového roku s jemnou hravostí a jistě se stane elegantním a komfortním doplňkem nejednoho outfitu. 7_Baldinini_zeny

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.