Sociální sítě
Nahoru

STARTUJE REGISTRACE NA BAREVNÝ BĚH THE COLOR RUN™

Ten pravý jedinečný barevný závod The Color Run™ je prostě jen jeden. A uskuteční se 4. června v Praze! TCR_Tropicolor_fotka_1Můžete se těšit na takovou malou dovolenou s božskými vůněmi a barvami uprostřed palem a tropického ovoce, jelikož letošním tématem je Tropicolor. TCR_Vojta_KotekPrávě teď byla spuštěna registrace na největší akci v České republice. Minulý ročník přilákal na 12 000 účastníků, kteří se na trati vedoucí Prahou vrhli do explozí čtyř tun práškových barev při oslavě zdraví a sdílené radosti z pohybu. TCR_Tropicolor_fotka_2A stejně tomu bude i letos. Úspěšná akce plná barev a zábavy je pro milovníky pohybu, ale i věčné pecivály, prostě pro všechny, kteří se chtějí vybarvit jako papoušek. Nabídne hudební program, ale i barevné šílenství, které zaručeně připraví nezapomenutelný zážitek pro celou rodinu. TCR_Zorka_HejdovaTak nebuďte banáni a registrujte se na nejžhavější běh roku! Když to stihnete do 29. února, získáte navíc jako dárek super cool tropické brýle, které se vám v červnu rozhodně budou hodit, aby vám z těch tropických barev nepřecházel zrak. TCR_Tropicolor_startovnisetSoučástí startovního balíčku The Color Run™ Tropicolor je kromě startovního čísla i speciální tričko, čelenka, tetování, balík barev a samozřejmě medaile. TCR_vizual_square

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.