Sociální sítě
Nahoru

Hodinky Parmigiani Fleurier se stovkami diamantů

Dvacet let slavící manufaktura Parmigiani Fleurier, jejíž výhradním distributorem v České republice je klenotnictví Beny, představila v druhé polovině loňského roku nový dámský model Clarity se stovkami diamantů. Tyto skvostné hodinky lze už konečně objednávat i u nás, nicméně výrobní kapacita je omezena.

Tonda 1950 Clarity

Tikající přírůstek z řady Tonda 1950 má na číselníku neuvěřitelných 620 diamantů a na lunetě jich najdete dalších 84. Vybrat si můžete ze dvou variant, které mají v každém případě automatický strojek vyráběný ve švýcarském Fleurier, a přes svůj tenký profil disponuje rezervou chodu dostatečných 42 hodin.

Tonda 1950 Clarity_white gold

Stříbřité hodinky tvoří bílé 18kt zlato a pásek z jemné teletinky. Opulentnější Clarity se pak pyšní růžovým 18kt zlatem. Nechybí ani antireflexní safírové sklíčko, které umocňuje lesk diamantů.

Tonda 1950 Clarity_red gold

 

 

 

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.