Sociální sítě
Nahoru

Ford Vignale se rozšiřuje o nové modely a exkluzivní služby

Ford dnes na autosalonu v Ženevě představuje nové modely Ford Vignale a také nové služby určené zákazníkům tohoto speciálního programu zaměřeného vedle samotných automobilů na celkovou zákaznickou zkušenost. Ford odhalil nový Ford Edge Vignale a nový Ford S-MAX Vignale. Ceny modelu Edge Vignale zveřejní společnost v průběhu letošního roku, Ford S-MAX Vignale mohou zákazníci v některých evropských zemích objednávat již dnes.

Nový Ford Edge VignaleTo ale není vše. Ford také poprvé ukázal Ford Mondeo Vignale s pětidveřovou karoserií, který se začne prodávat od roku 2017, a koncepční studii připravovaného modelu Ford Kuga Vignale. Dále představil novou výbavu na přání, která od příštího roku nabídne zákazníkům ještě širší možnosti, jak přizpůsobit vnější vzhled modelů Mondeo Vignale a S-MAX Vignale osobnímu vkusu.

Nový Ford Kuga VignaleRozšířenou modelovou řadu Ford Vignale bude možné objednávat v provozovnách FordStore. Zde se nacházejí speciální „koutky Vignale“, v nichž je zákazníkům k dispozici osobní manažer programu. Již dnes je v provozu 300 prodejních míst FordStore z plánovaných pěti set.

Nový Ford S-MAX VignaleFord zároveň představuje novou nabídku účasti na exkluzivních akcích pro zákazníky Ford Vignale. Jedná se například o Velkou cenu F1 v Monaku, zahradnickou show v Chelsea nebo VIP premiéry na filmovém festivalu v Cannes.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.