Sociální sítě
Nahoru

BREITLING PŘISTÁL NA PAŘÍŽSKÉ

Přední světová manufaktura mechanických luxusních chronografů Breitling otevřela tento týden svůj první pražský flagship butik na prestižní adrese Pařížská 1. Butik o celkové rozloze 110 m2 je prvním otevřeným v Evropě v letošním roce a nabízí ucelené portfolio více než 200 modelů zahrnující klasické modely Navitimer a Chronomat, ale zároveň i novinky Avanger Bandit nebo Chronomat Blacksteel.

Breitling boutique interiorInteriér butiku se nese v klasickém leteckém duchu této prestižní švýcarské manufaktury, neboť propojení se vzduchem a piloty se prolíná celou historií značky. Unikátní dřevěné obložení stěn z amerického dubu díky své lamelové struktuře dodává interiéru luxusní vzhled a současně zaručuje protihlukovou izolaci. Současně butik disponuje luxusní VIP zónou pro pohodlnější výběr či barem, který vhodně doplňuje celkovou pohodovou atmosféru butiku pro ojedinělý nákupní zážitek.

Breitling boutique exteriorOtevřením butiku Breitling na prestižní adrese na Pařížské ulici číslo 1 tak společnost LBM jen utvrdila svou pozici lídra v oblasti luxury retailu. Důvěra, kterou do nás značka Breitling v podobě možnosti otevření monobrand butiku vložila, to jen utvrzuje “, dodal k otevření Petr Jindra, ředitel marketingu a PR, Luxury Brand Management. „Jsme velmi potěšeni, že se nám podařilo otevřít další luxusní butik Breitling na exkluzivním místě ve střední Evropě. Díky této nové lokalitě v Praze vstupujeme do zóny, která je pro nás velmi důležitá, přičemž luxusní nákupní třída Pařížská nabízí přímo dokonalé prostředí pro nový Breitling butik“, uvedl Peter Kellner, generální ředitel společnosti Breitling Austria & Eastern Europe.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.