Sociální sítě
Nahoru

George Prime Steak stále překvapuje

Charakterizovat jedinečný steakový restaurant v centru Prahy v Platnéřské ulici je snadné – skvělá kuchyně, luxusní prostředí a výjimečně chutné nápoje. V George Prime Steak jdou ale dál a neustále péči o své hosty vylepšují. Ti se tu tak setkají s novým sommelierem, ještě exkluzivnější nabídkou vín a ocení i decentní prostředí neobvyklých salónků.

George_Prime_Steak_krevety_2Nabídka výjimečných značek vín v George Prime Steak restaurantu získala v těchto dnech svého nového sommeliera. S mladistvým elánem a opravdovou vášní pro ná-poj králů se jím stal Matouš Forman. S novou tváří, která hostům ochotně poradí s výběrem správné značky vína, se pojí i další novinka. Tou bude od dubna zdejší Sommeliers Pick, tedy exkluzivní nabídka vín nad rámec již existujícího vinného lístku. Jde o skutečně neobyčejná vína z těžko dostupných šarží a ročníků. Patří k nim i výjimečná vína, která zástupci restaurace dovážejí do Prahy ze svých cest.

George_Prime_Steak_RestaurantS lahodným vínem a skvělými pokrmy perfektně souzní moderní design restaurace, která nabízí také dva originální salónky. V prvním z nich pojmenovaném Kapitánův stůl mohou hosté zakusit jedinečný interaktivní gastronomický zážitek. Téměř okamžité setkání s šéfkuchařem umožňují speciální dveře spojující salónek s kuchyní. Prostor navíc zajímavě osvětluje úchvatná celonástěnná vinotéka. Druhý privátní prostor se nazývá Foundation Room a disponuje svým vlastním vchodem z ulice. Nabízí 10 míst k sezení, nebo prostor pro privátní coctail party s až 20 návštěvníky.

George_Betak_majitelPodtitul restaurantu, tedy nejlepší steaky v Praze vychází z jedinečné kvality hovězí-ho masa „prime“, tedy z pouze 2-3% nejlepšího hovězího vyprodukovaného v USA. Opravdu výjimečná jakost vychází z pečlivého výběru farem a maximálně přiroze-ného a etického chovu. Samozřejmostí je vysoce kvalitní krmivo. Steaky navíc v GPS vyzrávají nejméně 30 dní. Vedle steaků nabízí v George Prime Steak restaurantu velmi chutné mořské speciality, předkrmy a saláty.

Více z rubriky Gastro

  • Vánoční edice Hennessy Very Special

    Značka prémiového koňaku Hennessy odhaluje u příležitosti blížících se svátků limitovanou edici legendárního koňaku Hennessy Very Special ve speciálním dárkovém balení....

    Jan Pešek21.10.2020
  • Michelinem ověnčená La Degustation Bohême Bourgeoise nabízí rozvoz

    Vyhlášená perla tuzemské gastronomie musela reagovat na zavřené hranice státu, a svůj zážitkový koncept výrazně zpřístupnila k využití lokálních hostů už...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Znovuotevřená restaurace Čestr

    Jalovice a volci z českého strakatého skotu, grilování na dřevěném uhlí, dlouhé pečení v „sauně“ a současná česká kuchyně v podání...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Uhrančivé mini dýně

    Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.