Sociální sítě
Nahoru

Módní dům Blažek představil svou vizi trendů v pánské módě

Ve středu 16. března se v industriálních prostorách pražského klubu La Fabrika uskutečnila fashion show, v rámci které byla představena nová kolekce jaro/léto 2016 pánského módního domu Blažek. Přítomné hosty přivítal a módní přehlídku oficiálně zahájil zakladatel a majitel značky Ladislav Blažek. Hned poté se sálem rozezněly zvuky moře následované známými hity od Davida Bowieho a módní show mohla začít.

Blazek SS 2016_05Modelové z předních českých agentur na úvod hrdě prezentovali elegantní obleky doplněné stylovými ručně pletenými klobouky panama hat. Formální poloha plynule přešla do informální části kolekce, která působila velmi svěžím a osobitým dojmem. Významnou roli hrály prvotřídní materiály a důmyslně propracované střihy. Z barev převládala modrá, od azurové až po navy, ale nechyběly ani odstíny béžové a burgundy. Vzorům vévodily proužky, puntíky a geometrické vzory. Neměnný zůstal trend vyštíhlených střihů a zkrácených délek, které jsou již několikátou sezónu považovány za tzv. „siluetu Blažek“.

Blazek SS 2016_01V závěrečném defilé se za hlasitého potlesku představily i designérky letošní kolekce Jana Kuťková a Věra Jakubíčková. Po skončení fashion show si hosté mohli vychutnat volnou zábavu za poslechu známé kapely Lake Malawi v čele s uznávaným zpěvákem Albertem Černým.

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.