Sociální sítě
Nahoru

Pohodlné pelechy pro domácí mazlíčky v buticích Hunter

Kvalitní odpočinek si zaslouží každý, i pejsci. Maximální pohodlí a bezpečí psům všech rozměrů, ras a povah doma i venku zajistí pelechy, pelíšky a pohovky z nabídky HUNTER Shopu na pražském Újezdě. Spokojení budou nejen pejsci, ale i jejich majitelé. Údržba pelíšků a pohovek je totiž velmi snadná, lze je prát při teplotě do 30°C.

44737; 44738; 44739Funkční pelíšky světové značky Hunter s povrchovou úpravou SILVERPLUS a BIONIC FINISH jsou vhodné pro pejsky s kožními problémy a alergiky. Obě speciální vrstvy jsou na tkaninu, ze které jsou pelíšky ušity, nanášeny ekologickým a technologicky šetrným procesem. Společně zabrání vstřebávání vody, mastnoty a nečistot a mají bakteriostatické účinky.

Jedničkou v kategorii funkčních pelíšků je typ Air Bed Gladstone, který k výhodám potahu s vrstvou SILVERPLUS a BIONIC FINISH přidává další – výplň ze syntetického materiálu EVA (elastomer ethylenvinylacetat). Tento materiál je dokonale prodyšný a hygienický, navíc je přiměřeně poddajný, takže poskytuje tělu pejska optimální oporu. Díky těmto vlastnostem je Air Bed Gladstone ideální volbou především pro psí seniory a pejsky s ortopedickými potížemi.

62410; 62411; 62412Zaručenou volbou jsou i další typy funkčních pelíšků Hunter s povrchovou úpravou SILVERPLUS a BIONIC FINISH. Například Vicenza s polyesterovou výplní potěší vyjímatelným polštářkem, což je velmi praktické řešení třeba při cestování, kdy můžete oblíbený polštářek pejskovi jednoduše přibalit s sebou. Pohovky a pelíšky Gent Antibakteriell navíc mají snímatelný potah na zip, takže jej můžete sundat a vyprat, kdykoliv je to zapotřebí.

Dopřejte vašemu pejskovi něco extra – domácí pohovku, na které se bude moci uvelebit a v klidu si poležet. Každý kousek z HUNTER Shopu je v prémiové kvalitě, snadno udržovatelný, pevný, odolný a zároveň velmi pohodlný. Jednotlivé typy se liší především provedením a materiálem. Na výběr jsou různé barvy a designy, takže není problém sladit psí pohovku s interiérem.

62416; 62417; 62418Novinkou je pohovka Grimstadt, dostupná ve čtyřech moderních barvách, s velkým vyjímatelným polštářem se zipem, bočními úchyty pro lepší manipulaci a snadné přenášení po celém bytě. Grizzly je vyroben z umělé kůže, jeho součástí je vyjímatelný polštářek z měkké umělé kožešiny, výplň je díky zapínání na zip zcela vyjímatelná. Aspen má vnitřní potah z umělé beránčí kožešiny. Vnitřní část typů White Dots a Igloo White Dots je ušita z plyše. University s oboustranným vyjímatelným polštářkem se zipem si získá srdce i těch nejnáročnějších povalečů. Stejně jako kostkovaná Astana s polštářkem a vnitřními stěnami s umělou kožešinou.

Slevovat z nejvyšších nároků na pohodlí nemusejí ani hlídači, kteří obývají boudu nebo kotec. Luxusním řešením jsou venkovní pelíšky a pohovky s voděodolným povrchem. Typy Montreal, Vancouver a Dakota mají potah z oxfordského nylonu – jemné, ohebné tkaniny s nepromokavým zátěrem a dobrou prodyšností. Dakota je navíc vybavena fleecovou dekou s praktickou protižmolkovou úpravou.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.