Sociální sítě
Nahoru

Americký sen ZIPPO GlorioU.S

Slavná americká značka ZIPPO už dávno nepředstavuje jen oblíbené ikonické zapalovače, ale ve světě se prosazuje také její odnož ZIPPO Fragrances. Pod touto hlavičkou navíc letos rozšiřuje portfolio svých vůní o ZIPPO GlorioU.S. To hrdě nese design americké vlajky a dalšího symbolu svobody – orla, americké ikony, jež spolu s hvězdami a pruhy dominují flakonu. Je to vůně pro muže, který je sám sebou, miluje svobodu, nezávislost a život.

ZIPPO GlorioUS_kompozice_slozeniTvar flakonu odráží tradiční a nezaměnitelný ZIPPO design. Skleněný flakon propůjčuje vůni rafinovaný a elegantní vzhled, navíc je charakterizován zvláštní dekorací, která vytváří 3D efekt, a to jak na přední straně flakonu, kde z něho vystupuje modrý orel a doprovází název vůně, tak na zadní straně, které dodává vintage nádech americká vlajka. Krabička navíc kombinuje různými způsoby stejné prvky, jako má flakon: modrému pozadí dominují orel s hvězdami a pruhy.

ZIPPO GlorioUS_EdT 75ml_1199 KcVůně, exkluzivně dostupná v síti parfumérií FAnn za 1 199 Kč, se otevírá jasnými citrusovými tóny bergamotu, citrónu a grapefruitu, podpořenými aromatickými tóny pelyňku, anýzu, máty a svěžestí chladného tónu oceánu. V srdci vůně odhaluje svou nespornou eleganci prostřednictvím tónů kůže a tabáku, zjemněných trochou čokolády. Intenzivní a hluboce dřevitý základ je zaoblen ambrou, vanilkou a pižmem, vonnými prvky, které zesilují charakter a přetrvávají v neodolatelně mužské vůni.

HLAVA:      bergamot, citrón, grapefruit, pelyněk, anýz, máta, tóny oceánu

SRDCE:     kůže, tabák, čokoláda

ZÁKLAD:    pačuli, cedrové dřevo, dřevo guajak, ambra, vanilka, pižmo

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.