Sociální sítě
Nahoru

Inovovaná řada Brit Care pro psy

Značka Brit inovovala svojí vlajkovou superprémiovou loď – krmiva Brit Care pro psy. Nově je řada hypoalergenních krmiv v návaznosti na dynamicky měnící se potřeby psů rozšířena o grain-free receptury. Ty předcházejí potravní přecitlivělosti i alergiím a pro svůj nízký glykemický index snižují riziko jedné z nejčastějších civilizačních chorob – obezity. Zároveň receptury obsahují ještě vyšší procento masa.

Brit Care_imageStálou součástí receptur jsou funkční složky na podporu imunitního systému a celkové kondice. Alfou a omegou krmiv je nejen vyvážený poměr všech ingrediencí, ale i kvalitní suroviny od lokálních i přímých světových dodavatelů. A výsledkem je strava předcházející nejčastějším výživovým problémům.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.