Sociální sítě
Nahoru

KDYŽ LEGENDY RYCHLÝCH KOL OŽÍVAJÍ…

Již třetí ročník unikátní multižánrové motoristické show a výstavy Legendy 2016 proběhne i letos v parku areálu PN Bohnice ve dnech 11. a 12. června.

5

I letos se můžete těšit na více než 800 vystavovaných automobilů renomovaných jmen, přes 250 motocyklů, ale i na sběratelské unikáty. Očekávat můžete více než 60 vystavovaných značek, a kromě autosalonu a motosalonu se můžete v sobotu i v neděli také těšit na exkluzivní megashow exhibičních jízd závodních vozů, motorek, veteránů i supersportů. Pro milovníky umění pořadatelé nachystali také umělecké výstavy fotografií a uměleckých děl Václava Zapadlíka, Mariána Chytky a dalších.

2

Budete mít možnost také na vlastní oči při výstavní premiéře spatřit nový model řady E od Mercedes-Benz, Mercedes-Benz C cabrio, Jaguar F – Pace, Range Rover Evoque cabrio a mnoho dalších. Nezapoměňte se pokochat i TOP exponáty v podobě minimálně 15 skvostů od Ferrari.
Čeká vás i přehlídka závodních speciálů Tatra Trucks či kompletní představení celého týmu Buggyra Dakar včetně zázemí. Milovníci Jamese Bonda jistě zamíří hned po svém příchodu k novému Land Roveru Deffender, kterého měli možnost vidět v poslední bondovce Spectre.

3

Dva dny nabité rychlými koly, sportem a zábavou si užijete na více než 60 hektarech parku Bohnice. Tak co, těšíte se na víkend plný adrenalinu spojeného s vůní benzínu a nafty?

1

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.