Sociální sítě
Nahoru

Snídejte zdravě v kavárně Cathedral Café v centru Prahy

Cathedral Café v Týnské ulici 11, jen pár kroků ze Staroměstského náměstí každý den od 9 hodin ráno vítá všechny, kteří vědí, že základem příjemného a úspěšného dne je snídaně. Vítanou novinkou, stvořenou na míru příznivcům zdravého životního stylu, je snídaně s řepným a mrkvovým freshem, ovesnou zeleninovou kaší nebo krupicovou kaší se sušenými jablky.

IMG_10192Na výběr je také vydatná anglická snídaně, francouzská, po které se vstříc realitě kráčí s lehkostí a náležitou nonšalancí, ruská snídaně korunovaná plátky uzeného lososa nebo třeba delikátní tvarohové lívanečky s malinovou omáčkou či „vaječné“ variace, například míchaná vejce s anglickou slaninou a pažitkou, omeleta s rajčaty, bazalkou a parmazánem.

IMG_10206Oblíbená nekuřácká kavárna Cathedral Café je idylickým, klidným místem uprostřed rušné metropole. Posnídat je možné nejen uvnitř kavárny, v originálně zařízeném interiéru, ale také ve venkovní zahradě. Paprsky slunce probleskující korunami ovocných stromů, svěží vůně rozkvetlých květin, na stole jídla připravená s tou největší pečlivostí, výborná káva … Není mnoho lepších způsobů, jak začít den. Ať už vás čekají pracovní schůzky, nákupy či jiné aktivity v centru metropole.

IMG_10208Cathedral Café po celý den nabízí výtečné domácí dezerty, polévky, čerstvé saláty, sendviče, jídla z grilu či pánve a další delikatesy. Součástí nabídky je prvotřídní káva z české pražírny Doubleshot. V nápojovém lístku nechybí vína a další alkoholické i alkoholu prosté nápoje, včetně domácí limonády.

IMG_10217

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.