Sociální sítě
Nahoru

Dámy, Expresku si zkrátka zamilujete

Létu předchází příjemné svěží roční období, které nás samo o sobě nabíjí novou energií a pocitem, že bychom na sobě měli zapracovat. Teď je ten správný čas. Zamilujte se do Expresky, díky ní se již nebudete ostýchat při výběru vhodných plavek na letní sezónu. expreska dlžRyze dámské fitness centrum Expreska připravilo pro své členky jarní nabídku, kterou si prostě zamilují. Expreska chce ženám pomoci s přípravou jejich formy na nadcházející plavkovou sezónu. V rámci 30minutového kruhového tréninku, na který se toto dámské fitness specializuje, sestaví trenérky klientkám účinný cvičební plán a zároveň jim poskytnou potřebnou motivaci, osobní podporu a zkušenosti. Expreska vyšKruhový trénink je navržen tak, aby si ženy na speciálních hydraulických pístových strojích procvičily a zpevnily všechny partie těla. Ale jaké a proč?

Ramenní a zádové svaly – posilování této části těla má pozitivní vliv na správné držení těla, které si často kazíme nesprávným sezením s nohou přes nohu či nošením tašky přes rameno.

Prsní svaly – pravidelné protahování prsních svalů a posilování spodní části trapézového svalu vede ke správnému vzpřímenému postoji a tím i ke zvýraznění poprsí.

Pažní svaly – většina žen má ochablou zadní část paže. Pravidelným a plynulým posilováním se paže vytvarují a zpevní.

Břišní svaly – cvičením na pístovém stroji dochází k rovnoměrnému posílení zádových i břišních svalů. O další úbytek nechtěných tuků se postará aerobní cvičení.

Hýžďové svaly – ke zpevnění hýžďových svalů dochází při cvičení průběžně a to hned na několika strojích či za pomoci step můstku na aerobní mezistanici.

Vnitřní a vnější stehenní svaly – o pěkné tvarované nohy bez celulitidy se postará hned několik strojů, které průběžně a komplexně procvičí všechny svaly dolních končetin.

Závěrečné protažení celého těla, které pomáhá zachovat si ohebnější klouby, zvyšuje rozsah pohybu a napomáhá regeneraci, nesmí chybět ani po 30minutovém kruhovém tréninku.

Chtěli byste to také vyzkoušet? Stačí se jednoduše objednat na první trénink zdarma.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.