Sociální sítě
Nahoru

BAZÉNOVÉ FANTAZIE ANEB 5x NEJ…

Doma na zahradě je sice asi nepostavíte, ale to neznamená, že si za nimi nemůžete zaletět. Inspirujte se výběrem Top Class…

 

NEJVYŠŠÍ

  1. Luxusní hotel The Marina Bay Sands má jeden z nejvýše vybudovaných bazénů světa. Najdete ho na střeše mrakodrapu ve neuvěřitelného 57 patra. Dechberoucí výhled s dojmem nekonečné hladiny před vás otevře celé centrum Singaporu.

1

NEJVĚTŠÍ

  1. Křišťálově čistý bazén v San Alfonso del Mar v Chile je v Guinessově knize rekordů zapsaný jako největší bazén světa. Je delší než jeden kilometr a svou rozlohou obsáhne osm hektarů. K jeho naplnění je potřeba neuvěřitelných 250 milionů litrů vody.

IMG_1090

NEJLUXUSNĚJŠÍ

  1. V resortu The St. Regis v tibetské Lhase najdete zlatý Energy Pool. Ultra luxusní nádech mu propůjčuje jeho unikátní zlatá barva i konstantní teplota mezi 28 až 32°C. Výhled na jezero a Himalájský palác atmosféru ještě prohloubí.

Starwood

NEJDESIGNOVĚJŠÍ

  1. Laucala Island Resort na Fidži zdobí epický bazén v bazénu, který je vytvořen z tvrzeného skla a vložen uvnitř velkého poolu. All inclusive ubytování ve 25 resortních vilách pak nabízí ultimátní soukromí s dalšími privátními bazény.

4

NEJPŘÍRODNĚJŠÍ

  1. Královské bazénové jezírko ve Four Seasons Resortu v Hualalai na Havaji je zasazeno do přírodní lávové skály vytvořené sopečnými usazeninami. Zaplavete si ve více než 6,5 milionech litů oceánské filtované vody mezi mantami a 3000 tropickými druhy ryb.

5

Kontakty:

Four Seasons Resort: www.fourseasons.com/hualalai

Laucala Island Resort: www.lhw.com

San Alfonso del Mar: www.sanalfonso.cl

The Marina Bay Sands Hotel: www.marinabaysands.com

The St. Regis Lhasa Resort: www.starwoodhotels.com

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.