Sociální sítě
Nahoru

Bulgari prezentovalo hodinky u příležitosti pražské premiéry Maserati Levante

V podvečer 12. 4. 2016 představila společnost Scuderia Praha v pražském areálu Forum Karlín nový vůz Maserati Levante, první SUV s trojzubcem ve znaku. Jedním z partnerů akce byla značka Bulgari, která v tento tematicky laděný večer prezentovala váženým hostům pánské hodinky Bulgari Octo Maserati z limitované edice 1 914 kusů ztělesňující propojení mezi světově známými značkami italského původu.

Bvlgari PvR-4222Maserati, ikona italského automobilového průmyslu, vždy vyzdvihovalo disciplínu a soustředilo se na výkon – nezbytné předpoklady pro obsazení stupňů vítězů. V návaznosti na tuto tradici a u příležitosti oslav 100. výročí automobilky Maserati a zároveň 130. výročí založení značky Bulgari představila společnost s italskými kořeny model odrážející životní filozofii, která je společná oběma proslulým italským jménům. Samotný strojek, který pohání hodinky Bulgari Octo Maserati, je přezdívaný Velocissimo a v překladu znamená „nejrychlejší“. Jde o strojek kompletně vyrobený ve švýcarských manufakturách Bulgari s chronografem a s rezervou chodu 50 hodin. Zadní strana ocelového pouzdra je transparentní a safírové sklíčko nese symbol automobilky Maserati – trojzubec. Model je doplněn páskem z aligátora v modrém odstínu.

Každý model hodinek je unikátní stejně jako každý vůz, a proto jde o limitovanou edici v počtu 1914 kusů. Číslo, které symbolizuje rok založení značky Maserati, je uvedeno na zadním safírovém sklíčku.

Večerem provázel moderátor Libor Bouček, který krátce po 19. hodině uvedl show spojenou se slavnostním odhalením nového vozu z dílen automobilky Maserati. Večer se poté nesl v příjemném duchu, kdy měli přítomní hosté možnost blíže se seznámit nejen s novým Maserati Levante, ale i prezentacemi partnerů večera.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.