Sociální sítě
Nahoru

Jaro, stvořené pro královský golf

Nechte se inspirovat, kam vyrazit za nejstarším golfovým hřištěm České republiky! Prověří Vaše schopnosti a svou kvalitou a náročností zlomí nejednoho nováčka. Pyšní se právem užívat titul „Royal Golf Club“, velkorysým rozhodnutím britské královny Alžběty II., a řadí se tak mezi pouhé tři hřiště v Evropě s tímto titulem. Vítejte na greenu klasického typu skotských a irských hřišť v Královském Golfovém klubu Mariánské Lázně.

hotel_marianske_2Golfové hřiště bylo založeno již v roce 1905 anglickým králem Edwardem VII. Je tak nejstarším hřištěm na našem území a po Velké Británii a Německu je třetím hřištěm v Evropě s právem užívat titul „Royal Golf Club“. Má dlouholetou historii, kvalitní královské zázemí a hráčům je k dispozici 18ti jamkové golfové hřiště, hala se simulátorem, Chip&Putt, Driving Range, Approach Greeny.

golfNachází se 787 metrů nad hladinou moře a díky klasickému typu skotských a irských hřišť zde najdete velmi malé greeny, ve srovnání s nově budovanými hřišti, ale dobře chráněné bunkery. Znamená to pro vás těžší hru a prověření golfových schopností. Hřiště tvoří kompaktní, jasně ohraničený areál, který je z větší části rovinatý.

hotel-FalkensteinerPokud vás láká chůze po hřišti, kde hráli králové, nabízí se vám možnost využít veřejné Chip & Putt hřiště, ležící v těsné blízkosti a přístupem pro všechny zájemce bez omezení. Pokud tedy chcete zjistit, jestli by vás golf a golfová hra oslovila nebo se jen při toulkách po Mariánských Lázních podívat, jak se golf hraje, v Královském Golfovém klubu Mariánské Lázně budete vždy vítáni. Více informací naleznete na www.golfml.cz.

Royal-Golfclub-Marienbad-18-jamekPokud by vám jedno hřiště nestačilo nebo máte rádi změnu, Mariánské Lázně vám nabízí v okolí do 40 km dalších 6 golfových hřišť. Nudit se nebudete! Vždyť můžete jeden týden hrát každý den na hřišti jiném a přitom se vracet do hotelu, za relaxací po náročném dni.

Využít můžete například služeb luxusního hotelu Falkensteiner Grand MedSpa. Pyšnícího se vlastním minerální pramen Alexandra, který optimalizuje průtok krve, snižuje krevní tlak a je vhodný při kožních problémech, jako jsou dermatitida, lupénka či atopický ekzém. Kromě koupele v minerálním prameni a komplexních wellness a kosmetických procedur, nabízí služby lékařů a fyzioterapeutů v rámci Medical SPA.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.