Sociální sítě
Nahoru

TOP CLASS VYBÍRÁ 3 X MUST HAVE MAKE-UP REMOVERS

Pohledem vysíláme smyslné vzkazy, upoutáváme pozornost. Dopřejte-li si kvalitní mascary, které ho orámují, on už své oči neodtrhne. Jak si ale poradit večer, když je čas jít spát? Vybíráme pro vás…

6a kopie

1. TOP ONE

Detoxikační čistící prostředek s obsahem vzácných mořských olejů se po přidání vody transformuje z oleje do luxusní mléčné pěny. Uzamyká vlhkost v hlubokých vrstvách pokožky a stará se tak o znovuobnovení energetických toků.

2260 Kč, The Cleansing Oil, La Mer

Clients|La Mer

ZASLOUŽENÉ STŘÍBRO

Dvoufázový odličovač byl vyvinut speciálně pro citlivou pleť. Efektivně odstraňuje voděodolný make-up a má zklidňující účinky. Navíc oční okolí intenzivně zásobuje vlhkostí a jemně pečuje o řasy.

1390 Kč, Cellular, La Prairie

A

TŘETÍ, ALE NIKOLI POSLEDNÍ

Dokonale hladká pokožka po odlíčení je snem každé ženy. Unikátní textura, která se přemění z gelu na olej až po jemný lotion, dokonale odstraní veškeré nečistoty a pleť prozáří.

1490 Kč, Le Blanc, Chanel

B

Hlavní foto: Estée Lauder, řasenka Sumptulous Knockout, 800 Kč

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.