Sociální sítě
Nahoru

ŠTÍHLÁ KRÁSKA, PRVNÍ MOTOROVÁ JACHTA OD MERCEDES-BENZ JE TU!

Teprve nedávno představil Aston Martin světu svůj super-sailer, který vznikl díky spolupráci s Quintessence Yachts. Neznamená to ale, že by snad chtěl nějak popíchnout konstruktéry od Mercedes-Benz. Ti však stvořili hned poté štíhlou motorovou krásku podobající se jejich super autům.

AD-Mercedes-Benz-Arrow-460-Granturismo-Yacht-02-1

Nutno ale podotknout, že o jejím vzniku se vědělo už dávno. Na Monaco Yacht Show 2012 byl představen koncept Arrow 460 Granturismo Edition Yacht 14 metrů dlouhé lodi, která může nést až deset lidí. Do předu ji ženou dva vznětové motory Yanmar a z paluby nabízí scénický 360stupňový výhled na okolí. Poměrně velká plocha jachty vytváří prostor pro hru s propracovaným interiérem. Uvnitř najdete koupelnu, šatnu, pohodlnou kajutu, vinotéku i zmrzlinový stroj. Samozřejmostí jsou exkluzivní materiály, jakými jsou například nubuck kůže či eukalyptová dřeva.

Mercedes-Arrow460-Granturismo-Yacht_2

Společnost letos vytvořila jen deset exemplářů této jachty, jejichž každý jeden kus bude prodávaný v jiné zemi. Předpokládaná cena 1 700 000 $ (cca 41 565 000 Kč) je za Mercedes-Benz Arrow 460 Grantourismo Edition Yacht více než adekvátní.

mercedes-benz-debuts-a-1-7-million-usd-luxury-yacht-3

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.