Sociální sítě
Nahoru

TIFFANY & CO. BLUE BOOK EVENT 2016

Tiffany & Co. uspořádalo v dubnu gala event k uvedení nové kolekce Blue Book 2016, která představuje ty nejluxusnější šperky světa. Ve slavné budově Cunard Building na Manhattanu uvítal šperkový brand 300 významných hostů a celebrit. Premiéru nádherných skvostů si nenechaly ujít hvězdy červeného koberce, jako jsou Reese Witherspoon, Diane Kruger, Jessica Biel, Naomi Watts či Eve Hewson.

Naomi-Watts,-Reese-W_3809s

Celý večer byl inspirován názvem letošní kolekce kreativní ředitelky Francescy Amfitheatrof – The Art of Transformation, a byl kaleidoskopem barev, hudby a tance. Opulentní výzdoba připomínala jeden z náhrdelníků z „Modré knihy“ 2016 složený z 3000 diamantů.

TiffanyGettyImages521434492

„Naše legendární diamanty a úchvatné šperky z kolekce Blue Book rozzářily noc,” řekl Frederic Cumenal, výkonný ředitel Tiffany & Co. „Ztělesňují slavné dědictví značky Tiffany, a jsou poctou nejvzácnějším zázrakům přírody, které představuje vysoké šperkařství v inovativním designu.”

TiffanyGettyImages521454158

Zážitek z nejvzácnějších diamantů a drahokamů světa umocnila hudba a taneční performance, i večeře připravená Brycem Shumanem, šéfkuchařem známé michelinské restaurace Betony. Koktejly si hosté vychutnali za doprovodu jazzových tónů v podání držitelky čtyř ocenění Grammy Esperanzy Spalding nebo slavného umělce Lea Musikera. Noc pak roztančila krásná DJ Kiss.

Foto: Getty Images/Tiffany & Co.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.