Sociální sítě
Nahoru

CHRAŇTE SVÉ KARTY STYLOVĚ – S LUXUSNÍM POUZDREM SECRID

Nejen pro vysoce postavené manažery přichází společnost Secrid s novinkou ve svém portfoliu. Několik variant kožených pouzder na karty nabízí dokonalou ochranu nejenom před poškozením, ale také před krádeží a zneužití platebních karet. Detail_Amazon_BrownMálokdo si uvědomuje, že mohou být bezkontaktní karty vcelku jednoduše zneužity. Komunikace mezi kartou a platebním terminálem je totiž založena na systému RFID (identifikátor na rádiové frekvenci), což technicky umožňuje bez vašeho vědomí zjišťovat z vaší karty informace. Jediný způsob, jak ji chránit, je pořídit si speciální obal, který toto nežádoucí čtení eliminuje. Composition_OriginalZnačka Secrid vytvořila speciální pouzdra s patentovaným posuvným systémem, který se povytáhne jen na pár centimetrů. Díky tomu je RFID signál dostatečně silný k dokončení platby, na druhou stranu ale natolik slabý, aby nedošlo k nechtěnému čtení. Díky tomu zůstanou vaše peníze a data tak, kam patří – ve vaší kapse. _MG_2280_2Secrid klade velký důraz na kvalitu, udržitelnost, životní prostředí a pracovní podmínky. A to je jeden z důvodů, proč jsou všechny peněženky navrženy a vyrobeny v Holandsku. Kožené potahy, vyrobené z vysoce kvalitních evropských kůží, jsou k dispozici v široké škále stylů pohybujících se od těch elegantních až po Vintage vzhled. M-amazon-black

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.