Sociální sítě
Nahoru

KOMU TO SLUŠÍ S LUXUSNÍMI VOZY?

gigi-hadid-bmw-2

Bavorská automobilka BMW si vybrala supermodelku Gigi Hadid jako tvář nové kampaně pro své BMW M2. Dokonalá Gigi poprvé spojila své jméno se silnicí a rychlými koly. Opustila tak na chvíli dlouho řadu módních kampaní, pod které se podepsala svou překrásnou tváří – Balmain, Toma Forda, Maybelline, Seafolly či Victoria’s Secret.

maxresdefault

Spot natočený bavorským režisérem Marcem Forsterem (autor Quantum of Solace či Hledání Země Nezemě) zobrazuje Gigi Hadid ve hře s divákem. Gigi nastopí do jednoho z pěti modelů, poté se dokonalá auta rozjedou v rytmu třídajících se pozic a na konci můžete jen odhadovat, ve kterém automobilu slavná supermodelka sedí. Tak co, uhádli jste?

gigi-hadid-bmw

Ale dost o Gigi, co BMW? BMW M2 nabízí šestiválec, pohon zadních kol i 370 koňí pod kapotou. Z nuly na sto propluje za 4,3 sekundy a můžete si na něj připravit 79 990 Eur, což je asi 2 165 000 Kč. Tak co, bude nové BMW vaše?gigi-hadid-bmw-3

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.