Sociální sítě
Nahoru

Grand opening s michelinským patronátem

TSP 160106-152

Gastronomická společnost Searcys ve spolupráci s Anthonym Demetrem, jedním z londýnských nejvlivnějších restauratérů a šéfkuchařů, otevřela novou exkluzivní restauraci Osteria v Barbican Centre v Londýně. Kuchyně vystavěná na konceptu moderní představy o italské gastronomii, vedená pod taktovkou michelinského šéfkuchaře Patricka Leana, sází na sezonní menu plné čerstvých surovin i vzrušující fresh koktejly a aperitivy. Věříme, že v moderním hřejivém interiéru s výhledem na Londýn, který byl inspirován slavným mosazným zábradlím Barbican Centre a je vyšperkovaný díly umělců z Limoncello galerie z Hagerstonu, vám bude obzvlášť chutnat. Doporučujeme například Králičí hřbet Saltimbocca s čekankou a ječmenem za 690 Kč, či Grilovanou chobotnici s brambůrky a pečenými paprikami za 620 Kč.

Kontakt: Barbican Cente, Silk Street, Londýn, www.osterialondon.co.uk

TSP 160201-107

TSP 160201-101

Více z rubriky Gastro

  • Jaro volá po návštěvě hlavního města

    Na jarní Praze je něco čarovného. Nejen, že se venku konečně otepluje, od dubna otevírají brány všechny památky, kvůli kterým stojí...

    Jan Pešek23.1.2023
  • Babičky specialita

    Vyhlášená restaurace na okraji Prahy Babiččina zahrada je ikonickým místem, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, aby si užili prvotřídní...

    Marek Zelený23.1.2023
  • Islandský rybí večer

    Večer ve znamení islandských chutí se uskuteční 31.1.2023 od 18:00 v restauraci PRU58. Hosté se mohou těšit na degustaci a informace...

    Marek Zelený19.1.2023
  • Limitovaná edice Absolut Spirit of Togetherness

    Absolut představuje novinku ze své každoroční limitované edice lahví. Sběratelský kousek Absolut Spirit of Togetherness se svým proplétaným vzhledem je oslavou...

    Jan Pešek17.1.2023
  • Nové tasting menu v restauraci La Veranda

    Restaurace La Veranda již dvacet let vítá hosty z celého světa. Česká klientela se opakovaně vrací a přiváží s sebou své...

    Marek Zelený17.1.2023
  • Valentýn v kubánském stylu

    La Bodeguita del Medio je restaurace, bar a klub, kde to žije. Kubánský styl je zřejmý na první pohled i ochutnání....

    Jan Pešek13.1.2023
  • Hody v Babiččině zahradě

    V restauraci Babiččina zahrada se něco začátkem února chystá. Kdo tuší zabijačku, tak má pravdu. Hody vypuknou 3.2.2023 a skončí 5.2.2023...

    Marek Zelený11.1.2023
  • Nová restaurace Talíř na Václavském náměstí

    Česká hotelová síť PYTLOUN HOTELS, která poskytuje služby již od roku 2003 a v současné době provozuje čtrnáct designových, tradičních i...

    Jan Pešek10.1.2023
  • Jižní Čechy mají svou vlastní kontušovku a letos ve sběratelské lahvi

    Spolek Jíme Jih propojuje nejen putování Švejka po jižních Čechách, ale také snaha pracovat s lokálními produkty. I tak vznikla tato...

    Marek Zelený10.1.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.