Sociální sítě
Nahoru

Druhý turnaj v rámci celosvětové US KIDS GOLF TOUR CZ 2016

V neděli 15. května se na golfovém hřišti Golf Mladá Boleslav uskutečnil letošní druhý turnaj v rámci proslulé celosvětové US KIDS GOLF TOUR. Ta se v České republice koná již desátým rokem a její organizaci od tohoto roku má na starosti agentura Bestalent s.r.o.

_DSC0101I přes chladné a deštivé počasí se turnaje zúčastnilo 75 dětí a jeho vítězem se stalo rovnou 20 hráčů, kteří bojovali ve 20 kategorií. Svým vítězstvím se hráči přiblížili k účasti v semifinálovém kole, které se uskuteční 14. 8. v Austerlitz Golf Resortu. Ti nejlepší ze semifinálového kola následně postupují do finálového turnaje a absolutní vítězové tour v jednotlivých kategoriích jsou pak nominováni na evropské a následně na celosvětové finále v USA.

_DSC0165Cílem celé tour je dát dětem a mládeži od 4 do 21 let možnost vyzkoušet si, jaké to je, účastnit se soutěže, která se neliší od soutěže pro dospělé. Dává jim tak reálnou představu o tom, zda se jedná o něco, čemu by se chtěli věnovat i v budoucnu a třeba i na profesionální úrovni. Vždyť i sama Kára Spilková uvedla, že přestup z amatérského golfu k profesionálnímu byla životní změna. Vyzkoušet si ten pocit ještě před tím opravdovým skokem je velkou výhodou. Nesmíme opomenout i motivaci, kterou tato soutěž v dětech probouzí a která je může nakopnout k nečekaným výsledkům.

_DSC0326Před semifinálovým kolem nás čekají ještě 2 turnaje, a to v sobotu 28. 05. v Golf Clubu Poděbrady a dne 9. 7. na golfovém hřišti Darovanský Dvůr. Přihlašovat můžete své děti přímo na stránkách www.cgf.cz a veškeré informace najdete na www.uskidsgolf.cz a nezapomeňte sledovat i facebook Buďte parťákem.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.