Nechejte se na cestách unést lahodnou chutí mladého chřestu v jedinečných gastronomických kombinacích. Pokud plánujete cestu do Beskyd, nabízí se pro vás zážitek v podobě nového menu restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna, připravené šéfkuchařem Pavlem Václavíkem a jeho týmem. To je koncipováno tak, aby potěšilo i ty nejnáročnější gurmány. Toto pětichodové menu z královské“ zeleniny, tedy chřestu, si můžete vychutnat až do konce června.
Užijte si jednoduchost chuti i harmonii kombinací doplněnou o degustaci vín vybraných sommeliérem Miroslavem Sochorou tak, aby podpořila a doplnila chuť jednotlivých chodů.
Menu z královské zeleniny:
- Sekt Chardonnay, extra brut, GALA
- Amuse bouche
- Marinovaný norský losos s créme fraiche a jarním zeleninovým tartarem
- Veltlínské zelené 2015 pozdní sběr „staré keře“, suché TRPĚLKA & OULEHLA
- Chřestové cappuccino s makovou tyčinkou
- Pošírovaný chřest s holandskou omáčkou, opečené brambůrky
- Sauvignon 2015 výběr z hroznů, polosuché, KOVACS
- Králičí roládka s kopřivovou fáší, chřestové ragú, halušky s pažitkou
- Rulandské modré 2013 výběr z hroznů, suché, SEDLÁK
- Oříškový řez s gratinovaným sněhovým krémem, mango sorbet
- Rosé Horák 2015 pozdní sběr, polosuché, HORÁK
- Pralinky domácí výroby
- Káva espresso