Sociální sítě
Nahoru

Zaha Hadid Exhibition v Palazzo Franchetti

1985 Grand Buildings Trafalgar Square

Na oslavu kariéry slavné nedávno zesnulé architektky Zahy Hadid, která překlenuje čtyři desetiletí, bude Fondazione Berengo hostit retrospektivní výstavu její práce v nádherném Palazzo Franchetti na Canal Grande v Benátkách v Itálii.

Zaha Hadid portrét od Stevena Doubleho

Expozice, která se shoduje s letošním benátským bienále architektury, představí mnoho z klíčových obrazů, kreseb i modelů Zahy Hadid, reprezentující vynalézavost a dynamiku jejích architektonických projektů v celé řadě médií, včetně fotografie i filmu.

The Peak, Hong Kong

Adriano Berengo, prezident Fondazione Berengo říká: „Návštěvníci výstavy budou mít skvělou příležitost pochopit průkopnické vize Zahy Hadid o jejím pojetí architektury a designu 21. století. I když je mým oborem umění a Zahy Hadid byla architektura, její práce je natolik prodchnuta tvořivostí a artem, že jakožto umělec má světu rozhodně co říci. “

1976-77 Malevich’s Tektonik London

Zaha Hadid výstava v Palazzo Franchetti

Campo Santo Stefano, Benátky, Itálie

27.května – 27.listopadu 2016

Vernisáž výstavy: od 10.00 do 15.00 ve čtvrtek 26. květena 2016

Veřejná otevírací doba: od 10.00 do 18.00 hodin každý den

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.