Sociální sítě
Nahoru
reklama

Chřestové menu ve Spa hotelu Lanterna

Nechejte se na cestách unést lahodnou chutí mladého chřestu v jedinečných gastronomických kombinacích. Pokud plánujete cestu do Beskyd, nabízí se pro vás zážitek v podobě nového menu restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna, připravené šéfkuchařem Pavlem Václavíkem a jeho týmem. To je koncipováno tak, aby potěšilo i ty nejnáročnější gurmány. Toto pětichodové menu z královské“ zeleniny, tedy chřestu, si můžete vychutnat až do konce června.

Valachy_chrestove menu 01Užijte si jednoduchost chuti i harmonii kombinací doplněnou o degustaci vín vybraných sommeliérem Miroslavem Sochorou tak, aby podpořila a doplnila chuť jednotlivých chodů.

Valachy_chrestove menu 02Menu z královské zeleniny: 

  • Sekt Chardonnay, extra brut, GALA
  • Amuse bouche
  • Marinovaný norský losos s créme fraiche a jarním zeleninovým tartarem
  • Veltlínské zelené 2015 pozdní sběr „staré keře“, suché TRPĚLKA & OULEHLA
  • Chřestové cappuccino s makovou tyčinkou
  • Pošírovaný chřest s holandskou omáčkou, opečené brambůrky
  • Sauvignon 2015 výběr z hroznů, polosuché, KOVACS
  • Králičí roládka s kopřivovou fáší, chřestové ragú, halušky s pažitkou
  • Rulandské modré 2013 výběr z hroznů, suché, SEDLÁK
  • Oříškový řez s gratinovaným sněhovým krémem, mango sorbet
  • Rosé Horák 2015 pozdní sběr, polosuché, HORÁK
  • Pralinky domácí výroby
  • Káva espresso

Valachy_chrestove menu 05

Více z rubriky Degustace

  • Španělské sýry jako gastronomický poklad

    Prosluněné a životem tepající Španělsko láká k návštěvě nejen pro své blahodárné klima a příjemnou atmosféru. Za ozkoušení stojí také místní...

    Karolína Steinbergerová18.2.2022
  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Kulinářský Trezor šéfkuchaře Marka Fichtnera otevřel své dveře hostům

    Minulý týden se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začalo podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek4.10.2021
  • Prodlužte si léto osvěžujícím nealko drinkem Passion smash

    Letní hřejivé paprsky vystřídalo šumění barevného listí a typické počasí babího léta. Ve společnosti mocktailu Passion smash s hořko-kyselými tóny exotického...

    Karolína Steinbergerová30.9.2021
  • Květák z La Rotonde

    Restaurace La Rotonde, která se nachází pod střechou hotelu Alcron, působí velmi nenápadně. Art deco styl se prolíná celou restaurací a...

    Jan Pešek6.9.2021
  • Rolls-Royce mezi šunkami

    Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou...

    Karolína Steinbergerová13.8.2021
  • Café Buddha o sedmi chodech

    Café Buddha v Norské ulici v pražských Vršovicích je vyhlášenou autentickou asijskou restaurací. Thajské duo, které tvoří babička Lucky a její...

    Marek Zelený28.7.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.