Sociální sítě
Nahoru

3 voňavé tipy Top Classu

Zatoužili jste po nové vůni? Pak se nechte inspirovat naším výběrem..

IrisMeadow_MoodBoard

1. PRO NI

SVOBODOMYSLNÁ

Jemné méně kořeněné vůně s květinovými a ovocnými akcenty nabité o sluneční paprsky se skvěle hodí pro běžné denní nošení…Parfém o touze po útěku z dnešního uspěchaného a rušného života rezonuje šumivými mandarinkami, černým rybízem a svěžími letními květy ibišku a jasmínu, které koření pulzující vůně cedru.

3990 Kč, EDP 100ml Iris Meadow, Aerin

2. PRO NĚJ

ELEGANTNÍ

Nejnovější přírůstek do sbírky Les Exclusifs vás omámí vůní elegantních a něžných kapradin, levandule a pelargónie. Jemně kořeněný vanilkou, pižmem či santalovým dřevem dává vyniknout také tónům kyselých citrusů.

EDP 200ml Boy, Chanel

8

3. PRO VÁŠ INTERIÉR

Unikátní zpracování porcelánu dalo možnost vzniknout bytovým parfémům značky Chando. Aroma difuzér ve tvaru rozkvetlé květiny s názvem Myst Vanilka&Cedr prostoupí váš interiér omamnou dřevitou kořeněnou vůní, která se hodí například do pracoven.

1898 Kč, 100 ml, Chando

aroma_difuzer_chando_vanilka_cedr_aria_pura_1898_kc_foto_s_balenim

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.