Sociální sítě
Nahoru

Chytré hodinky pro extrémní aktivity: fénix3

Jen těžko budete na trhu hledat dokonalejší outdoorové Smart GPS hodinky, než Garmin fénix3. Patří k těm nejvšestrannějším přístrojům pro měření běžných i extrémních sportovních disciplín. Jejich předností je integrovaný výkonný GPS přijímač, vestavěný barometrický výškoměr, náměrový kompas, barevný displej s vynikající čitelností a především extrémně dlouhá výdrž i odolnost. Model fénix3 umožňuje také měřit chůzi, běh, cyklistiku, plavání, lyžování, golf a řadu dalších sportů.

DSC_6226Vyznavače střelby zajisté potěší skutečnost, že je do hodinek možné dohrát balistické tabulky nebo aplikaci Shot Timer pro vyhodnocení střelby. Od letošního roku jsou hodinky k dispozici i v titanovém provedení nebo ve verzi Tactix Bravo s podporou systémů pro noční vidění. Jejich cena byla stanovena na pouhých 12 990 Kč.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.