Čekání je u konce, do Prahy se znovu vrací mezinárodně úspěšná a oblíbená atrakce v podobě večeře, obědu či drinku servírovaného v oblacích, respektive na plošině vyzdvihnuté do výšky padesáti metrů. Pražané i návštěvníci české metropole si již nyní mohou do diáře zaškrtnout termín: 7. až 11. září 2016. Za výjimečností atrakce s názvem „Večeře v oblacích“ stojí propojení hned několika unikátních zážitků. A to adrenalinového napětí, které vyvolává sezení ve volném prostoru zavěšené plošiny, s romantickou atmosférou způsobenou úchvatným výhledem na pražské historické centrum. A samozřejmě mimořádný gurmánský zážitek, neboť na plošině bude první dva dny vařit slavný italský šéfkuchař Giulio Terrinoni, vyznamenaný michelinskou hvězdou. Poté ho vystřídá prvotřídní pražský šéfkuchař, který uspěje v letním nominačním klání. Jak celá akce probíhá? Dvaadvacet hostů usedne kolem prostorného stolu na speciální pohodlná křesla, ke kterým je každý připásán bezpečnostními pásy. Poté je plošina vyzdvižena do vzduchu, kde šéfkuchař servíruje buď tříchodový oběd, nebo o jeden chod bohatší večeři. V odpoledním čase je nádherný výlet do výšky zpestřen sklenkou šampaňského či jiného drinku. Kulinární atrakce Večeře v oblacích se pořádají ve 40 zemích světa a zúčastnily se jich již desítky tisíc zájemců. Tradičně největším zážitkem je večeře při západu slunce, za kterou v Praze zaplatíte 3200 korun. Večeře v jiných časech bude stát zhruba 2700 korun, oběd vychází na 1600 korun a sklenka šampaňského servírovaná v oblacích bude stát jen 800 korun.