Pavel Vacek, který si do hotelu Boscolo Prague přinesl zkušenosti uznávaného šéfkuchaře z hotelu Art Noveau Palace Prague a z michelinského Alcronu, představuje ve svém aktuálním působišti zbrusu nové menu. Těšit se můžete zejména na kvalitní sezonní ingredience a velkou rozmanitost servírovaných pokrmů, která zaručí, že si z nabídky opravdu vybere každý bez ohledu na to, zda je vegetarián, nebo dává přednost rybám či kvalitnímu masu.
Stálá menu jsou originálně doplněna sezonní nabídkou uzpůsobenou na míru dynamice jednotlivých prostor hotelu: na baru se tak budou servírovat převážně lehká jídla, která se hodí k drinku. Čas strávený nad alkoholickými i nealkoholickými nápoji si tu můžete zpestřit například bruschettami, sendviči, krevetami nebo ostřejšími asijskými jídly. Pokud vás přepadne náhlá chuť na něco sladkého, zavítejte do New York Café umístěného v hotelovém lobby, kde na vás čeká plejáda neodolatelných zákusků včetně originálního čokoládového dortíku.
Zatoužíte-li po intimním prostředí, nasměrujte své kroky do restaurace Salon, která přímo láká k romantické večeři. Kromě specialit z humra si tu můžete pochutnat i na filetu Rossini, jehněčím kolínku či foie gras. Nechybějí ani české speciality – například vynikající variace lisovaného vepřového bůčku a grilované vepřové panenky. Vše je doplněno prvotřídními víny, s jejichž výběrem vám rád pomůže školený sommelier.