Sociální sítě
Nahoru

šperková odyssea elle fanning

Mladinká herečka a modelka Elle Fanning toho v hvězdném světě filmu za sebou ještě příliš nemá. Loni si ale zahrála v životopisném snímku Trumbo, který vypráví o legendárním a cenami ověnčeném scénáristovi z poloviny 20. století Daltonu Trumbovi. Ten ji doslova vystřelil na hvězdné nebe filmových star. Kritiky výborně hodnocený snímek i její role po boku slavného Briana Cranstona, přesvědčila i další režiséry o Ellenině nadání a smyslu ji obsazovat.

a

Letos byla tedy Elle obsazena do thrilleru The Neon Demon, který měl nedávno premiéru v Londýně. A že Elle umí už ve světě celebrit chodit, předvedla nejen výběrem luxusní róby, ale i vhodnou volbou dokonalých diamantových šperků od Tiffanyho. Tahle osmnáctiletá herečka se rozhodně ve světě filmu neztratí. Moc dobře ví, jak se na červeném koberci září.

FullSizeRender

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.