Sociální sítě
Nahoru

Svět virtuální reality je plný dobrodružství a cestování

Poslední trend na poli spotřební elektroniky a nositelných zařízení nabízí fascinující zážitky a nové nepoznané možnosti.

Lifestyle_VR_01Praktické mobilní řešení pro virtuální realitu Samsung Gear VR je v kombinaci s prémiovým smartphonem Galaxy S7 edge | S7 ideálním společníkem, který vás kdykoli doprovodí na procházku po kterémkoli městě světa. Do pohodlných a polstrovaných brýlí se zabudovanou optikou stačí telefon vložit a displej smartphonu se automaticky rozdělí na dva obrazy, které v prostředí virtuálního světa vnímáte jako jeden celek se širokým zorným polem – pocítíte svět sahající za hranice vašeho periferního vidění, tak jako ve skutečnosti. Virtuální realita je vaše soukromé domácí kino, kde film určujete vy a kde žádná špatná místa k sezení nejsou.

04_SM-G935_R30-Front_pink_Standard_Online_LMnožství virtuálního obsahu navíc neustále roste a vedle videí, fotografií a populárních akčních her jsou k dispozici i speciální aplikace a koncepty, které vás například přenesou do virtuální zasedačky s avatary, na kurzy vaření nebo do interaktivní detektivky. Pro zlepšení prezentačních dovedností je k dispozici Speech Center, která simuluje prostředí vlastní kanceláře, nebo zaplněného sálu s publikem. Ideální způsob jak se zbavit nepříjemného stresu a trémy. Můžete si také zaplavat v moři mezi žraloky nebo barevnými rybkami a kdo ví, třeba se ve virtuální realitě budou jednou konat i módní přehlídky.

00_SM-G935_Back_pink_Standard_Online_LSamsung Galaxy S7 edge | S7 patří mezi špičku toho, co momentálně na poli mobilních telefonů najdete. Kromě vylepšené výdrže baterie, přidání slotu na microSD karty a prachu a voděodolnosti (certifikace IP68), Samsung hodně zapracoval na fotoaparátu. Ten je právem nejoceňovanější součástí výbavy nových „es sedmiček“. Důvodem je to, že jako první smartphony v historii využívají technologii Dual Pixel, díky které je možné pořídit velmi kvalitní snímky i za špatných světelných podmínek. Všechny pixely obrazového snímače mají dvě fotodiody místo jedné, což znamená, že snímač dokáže zaostřit tak rychle a přesně, jako to dělají vaše oči. Vylepšená světelnost f1,7 zase zajistí jasnější a ostřejší fotografie.

04_Hero2_R30-Front_silver_Standard_Online_LNově tyto skvosty Samsung představil v růžové a stříbrné barvě. Na své si tedy přijdou jak milovníci klasiky (pro ně v nabídce zůstává černá a bílá), tak i ti, kteří vyhledávají barevnější varianty a zlatá už jim nestačí. Cena Samsung Galaxy S7 edge je 22 599 Kč, Galaxy S7 stojí 19 790 Kč.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.