Sociální sítě
Nahoru

REDKEN má novou múzu

Nejstarší dcera legendárního zpěváka Micka Jaggera a bývalé supermodelky Jerry Hall má skvělé geny a nebojí se jich využít. I díky nim se 32letá kráska nedávno stala tváří luxusní vlasové kosmetiky Redken. Její symetrická tvář a zářivě rudá hříva se v printových i digitálních kampaních začne objevovat již letos na podzim.

Smlouva s Redkenem rozhodně nepatří k modelčiným premiérám – na molech se Lizzy poprvé objevila již v roce 1998, kdy po boku své matky debutovala na přehlídce značky Thierry Mugler. Kromě toho zazářila například v kampaních pro Lancôme, Mango a Marks and Spencer.

A jaký je Lizzyin tajný recept na krásu? Převážně kosmetika rostlinného původu. Tělo i obličej si slavná modelka maže výhradně kokosovým olejem, alespoň částečně přírodní péči používá i na vlasy. Ve fyzické i psychické kondici se udržuje především díky pilates, plavání a dlouhým koupelím ve vaně s mořskou solí.

Web_lizzy FINAL

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.