Sociální sítě
Nahoru

Premiéra dlouho chystaného parfému Louis Vuitton se blíží

Francouzskou módní značku si většina zákazníků spojuje především s kufry, kabelkami, botami, doplňky a šperky. Již před několika lety se však začalo špitat o tom, že se Louis Vuitton chystá oživit dlouho zapomenutou tradici a rozšířit své portfolio o novou vůni. Původní záměr získal jasnější obrysy v roce 2012, kdy si značka najala legendárního grasského parfuméra Jacquese Cavalliera-Belletruda.

Volba to byla bezesporu skvělá – rodák z francouzského Grasse a jeden z nejlepších „nosů“ současnosti patří již ke třetí generaci parfumérů. Pro získávání inspirace neváhá cestovat po celém světě, vonné kreace však vytváří převážně doma ve Francii. Do jeho profesního portfolia spadá například pánská vůně Aqua di Gio od Armaniho či Le Classique od Jeana-Paula Gaultiera. Na kontě má také spolupráci s Issey Miyake či Yves Saint Laurentem. Novinka, jenž slavný parfumér stvořil pro Louis Vuitton, je napjatě očekávána – světlo světa by měla s největší pravděpodobností spatřit již v září 2016.

 

Web_louis-vuitton--Louis_Vuitton_671_Fragance_Push_DI3

Les Fontaines Parfumées – dům ve francouzském Grasse, kde budou vznikat nové parfémy značky Louis Vuitton

 

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.