Sociální sítě
Nahoru

Na prodej: 9125 Vista De Lago Ct. Granite Bay

Nemovitostí můžete mít mnoho, koupíte si v podstatě cokoli. Opravdovým rozmarem ale je, když investujete do domu či bytu, kde se budete cítit jako celebrita. Proč tedy nekoupit realitu se slavnou historií?

KDE: 9125 Vista De Lago Ct. Granite Bay, CA

PŮVODNÍ MAJITEL: Eddie Murphy

CENA: 287 880 000 Kč (12 mil. $)

Palácový rodinný dům, který byl dokončen v roce 1998, se nachází v privátní čtvrti Los Lagos Estates, kde naleznete 360 luxusních vil situovaných jen necelé dvě hodinky od rušného San Francisca. Celý komplex je pod 24 hodinovou ochranou, do svého domu v Los Lagos se dostanete pouze přes hlavní bránu. Rodinnému domu dominuje majestátní kruhový obývací pokoj se dvěma točitými schodišti, velmi vzácným pianem Schimmel Pegasus, imitací hvězdného nebe instalovaného ve stropu a dech beroucím výhledem na jezero Folsom přes obří francouzská okna. Samozřejmostí je mramorová úprava stěn i ty nejdelikátnější tkaniny či koberce. S obývacím pokojem sousedí prostorná jídelna s krbem, i výjimečná žulová kuchyně.

http://www.luxuryportfolio.com

Po schodištích se dostanete do velké masters ložnice s šatnou i dalších pokojů pro děti, služebnictvo i hosty. V horním patře najdete také 12 sedadlový kinosál či herní pokoj s biliárem i plně vybavenou tělocvičnu.

Dům je prodáván s veškerým vybavením rodiny Murphy. Cena zahrnuje i velmi vzácné piano z limitované edice pouhých 14 kusů navržené Luigim Colanim. Tak co, stojí tenhle domeček za koupi?

Living-Area_9581

Více z rubriky Reality

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.