Sociální sítě
Nahoru

Oddejte se luxusním bublinkám Moët Ice Impérial

Moët Ice Impérial  stylovým způsobem porušuje pevně stanovená pravidla ve světě šampaňského. Jedná se o první šampaňské v historii, které bylo vytvořeno speciálně proto, aby jeho jedinečné vlastnosti a chuť vynikly na ledu. Je zosobněním podstaty značky, která je oslavována pro svého inovátorského ducha a snahu šířit kouzlo šampaňského po celém světě již více než 270 let.

1imperial_iceMoët Ice Impérial Blanc si nejlépe vychutnáte se třemi kostkami ledu nebo v kombinaci s čerstvými ingrediencemi, které pomohou vyniknout originální chuti. Doporučujeme snítku máty, kůru z limetky nebo bílého grapefruitu, zázvor nebo okurku. Moet Ice Imperial Blanc stojí 1 320Kč.

2 iceNovinkou pro letošní rok je Moët Ice Impérial Rosé. První a jediné růžové šampaňské vytvořené speciálně k podávání na ledu, které přináší intenzivní ovocné potěšení a svěžest dotvářející kouzlo letních momentů. Moet Ice Imperial vás vyjde na 1 710 Kč. V distribuci ve specializovaných prodejnách.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.