Sociální sítě
Nahoru

Exkluzivní tip Top Classu: Ta PRAVá CHUŤ A VŮNě VÍNA

Když vám chuťové pohárky pohladí doušek vína, který v sobě snoubí mateřskou půdu vinice i slunce opírající se do hroznů, měli byste cítit také prostředí, ve kterém u vás doma víno po celou dobu dozrávalo. Jeho uskladnění je totiž pro konečný zážitek klíčové…

Věděli jste, že ty nejlepší vinotéky mají hned několik exkluzivních vlastností, bez kterých nemůže lahodný mok zrát k dokonalosti? Ať už mluvíme o celoprostorové stabilní vnitřní teplotě či třech samostatně řízených zónách pro odlišné skladování sektu, červeného i bílého vína, nebo o ochraně vnitřní teploty v případě selhání řídicí elektroniky i při propadu venkovní teploty, je třeba se spolehnout na špičku.

Když víno odpočívá v nejvyšším komfortu…

Důležitý je také antivibrační systém, který brání tomu, aby mikrochvění kompresoru narušilo zrání vína. Opomenout byste ale neměli ani UV ochrannou vrstvu prosklených dvířek, protože světlo může vinnou kvalitu jednoznačně poškodit. Víno totiž miluje přítmí stejně jako vlhkost, o kterou se u výjimečných vinoték postará speciální systém z lávového kamene a ventilátoru. V neposlední řadě vás bude určitě zajímat i vaše společné soužití – jistě očekáváte absolutní bezhlučnost a ochranu vašich vinných pokladů například před pachy z kuchyně. Vinotéky vybavené filtrem z aktivního uhlí se o originální vůni i chuť postarají.

Jak vybírat…

Rozhodovat se můžete mezi několika desítkami různých vinoték. Všechna výše zmíněná kritéria však najdete jen u modelů značky Liebherr. Chcete-li tedy uchovat vaše víno tak, aby dozrálo do té nejlepší chuti a vůně, vyberte si takovou vinotéku, která vám tento zážitek dopřeje. Asistovat vám k tomu mohou na telefonním čísle 724 147 096, případně lze studovat a vybírat na webu www.mctree.cz.

Luxusní prosklená vinotéka Vinidor WTes 5872 s nerezovým rámem a dřevěnými rošty na teleskopických výsuvech nabízí tři samostatné zóny až pro 178 láhví. Zaplatíte za ni 119 999 Kč.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.