Sociální sítě
Nahoru

LÉTO V BARVÁCH LUSHA

Značka luxusních italských kožených doplňků Lusha patří bezesporu k jedné z nejbarevnějších na trhu. Vlastnit originální psaníčko Lusha se stalo stejnou povinností, jako černé koktejlky v šatníku. Barvy jsou pro italské návrháře výzvou, odrazem emocí i postojů svých nositelů. Letní kolekce přináší řadu nových odstínů. Je hravá i svůdná, tajemná i elegantní.

lusha1Letní lentilky

Hravé a sladké jako oblíbené čokoládové bonbony. Naprosto dietní a návykové!

lusha2Magická hlubina

Vodní hladina ukrývá tajemství. Síla i klid jejích modrozelených odstínů je magnetizující a nadčasová

lusha3Podmanivá korálová

Léto s sebou přináší chvíle odpočinku, dovolené u moře, sluníčko a písek. Bohatství přírody odráží kolekce v sytých barvách mořských korálů. Barva, která k létu neodmyslitelně patří.

Lusha je oslavou krásy, kvality a nadčasového designu. Kabelky, psaníčka, boty, náramky a další kožené doplňky jsou nejvyšší esencí kvality, stylu a elegance jako autentické hodnoty vzdálené krátkodobým trendům, schopné fascinovat navždy a obstát ve zkoušce módního času. Každý model se vyrábí maximálně v počtu čtyř kusu a je proto exkluzivní, originální a doslova celosvětově jedinečný.

Vše podle přání

U všech výrobků Lusha je možnost personifikace, ať již se jedná o psaníčko, kabelku, diář, klíčenku nebo tenisky. Díky ruční výrobě nabízí Lusha možnost objednat si výrobek přímo na zakázku, včetně volby barev, kování, rozměru ale také osobního monogramu nebo věnování. Butiky Lusha najdete na adresách Vězeňská 4 a Pařížská 15 na Praze 1.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.