Sociální sítě
Nahoru

Lagerfeld jako supervizor vašeho nového bydlení

Pokud chcete investovat do nového bydlení za oceánem na Floridě na Miami’s Sunny Isles Beach, jistě vás osloví projekt The Estates at Acqualina. Nový vysoce moderní rezidentní powerhouse by měl být dokončený v roce 2020. Perličkou je navíc zapojení jednoho z nejslavnějších módních návrhářů historie Karla Lagerfelda coby designéra vnitřích interiérů. Na prestižní adrese vznikne celkem 265 bytových jednotek, apartmá a penthousů s vysokými stropy, které budou disponovat třemi až sedmi ložnicemi. Dvě padesáti patrové věže slibují to nejkomfortnější prostředí i dechberoucí výhledy. Samozřejmostí budou ty nejluxusnější materiály: onyx či mramor. Těšit se můžete i na parní sprchy a nejlepší sanitu, bonusem je navíc spolupráce Karla jako supervizora pro zařizování interiérů.

V jedné z budov bude také full-servis spa, jedno podlaží bude vyhrazeno pro bowling, velké cinema a ledové plochy určené pro bruslení. Očekávejte také Wall Street Trader’s Club s celodenním přístupem k počítačům i výjimečnou fine dining restauraci. Venku budou moci rezidenti využívat baskedbalové hřiště, pakr, určený pouze pejskům, hřiště na soccer či venkovní bazény. Bydlení v The Estates at Acqualina vás přijde od $3.9 milionů, a $40 milionové penthousy.

Více z rubriky Byty & Penthouse

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.