Sociální sítě
Nahoru

Cathedral Cafe – místo plné elektrizující radosti ze života

Web_cathedralcafe (4)

Co takhle zapomenout na klimatizovanou kancelář a zakotvit alespoň na chvíli pod korunami ovocných stromů? Zdá se vám to jako utopie? Nemusí.  V pražské Týnské ulici rychle zapomenete na běh času i všední starosti – stačí, když zaplujete do krásného gotického domu, v jehož nitru se ukrývá jedna z nejoriginálnějších pražských kaváren.

Web_Cafe

Café Cathedral je zařízená přesně v tom duchu, na jaký nostalgicky vzpomínáte po návratech z dlouhých zahraničních cest. Jedinečnou atmosféru tu kromě příjemného ševelení stromů dokresluje také propojení starých a nových prvků. Na jednom místě najdete lampy z francouzských demižonů, stoly zhotovené „oživením“ válečných sudů, originální barevná světýlka i výtvarná díla citlivě zakomponovaná do prostoru.

Web_cafe 6

Kromě nevšedních vizuálních vjemů tu můžete ochutnat také kávu z české pražírny Doubleshot, která je kromě produktů výjimečné kvality známá především svým férovým přístupem k farmářům i životnímu prostředí. Espresso či caffe latte skvěle doplní třeba lívance s borůvkovo-smetanovým krémem nebo některý z dortů vyrobených ze sezonního ovoce. Pokud sladkému neholdujete, čekají na vás výběrová vína, čerstvé saláty, sendviče i tradiční jídla z grilu a pánve. To vše doprovázené jednoduchým pravidlem: Ať už ochutnáte cokoliv, s velkou pravděpodobností budete odcházet s pocitem radostného uspokojení.

Web_cafe 2

 

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.