Sociální sítě
Nahoru

Interiérový design s nádechem něžné koketerie

Web_Chicago 3

Rádi byste si zařídili svůj nový domov či ateliér v originálním a romantickém duchu, ale zatím vás nic neokouzlilo do té míry, abyste bez zaváhání řekli ano? Pak možná neznáte americkou značku KOKET, která na vaše smysly zaútočí koktejlem mnoha různých vjemů. Díky eklektickému přístupu jejích návrhářů vznikají nevšední interiéry, v nichž se volnomyšlenkářsky mísí prvky ze světa fauny a flóry spolu s odkazy na tradiční koncepty známé z módy či dekorativního umění.

Web_Chicago 4

Kreativní ředitelkou značky, která vznikla v roce 2010, je Janet Morais. Rodačce z New Yorku vděčí firma nejen za své založení, ale také za název odvozený od Janetiny přezdívky „Janette la coquette“ – ostatně právě smyslné pohrávání si se všemi aspekty krásy je pro KOKET tak typické. Chcete-li se na vlně flirtu svést i vy, prozkoumejte stránky www.bykoket.com.

Web_Chicago

Na snímku je zobrazen projekt chicagské designérky Donny Hall. FOTO: Nick Novelli

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.