Sociální sítě
Nahoru

PRO TREK PRO OUTDOOROVÉ AKTIVITY

Japonský gigant Casio uvedl na tuzemský trh hodinky nejnovější přírůstek do řady outdoorových hodinek PRO TREK. PRW-7000. Ty se vyznačují odolností vůči vodě do tlaku 20 barů a snímačem kompasového směrníku s automatickou horizontální kompenzací. Sekundová ručička a indikátorová ručička zobrazují pro snadné prohlížení různé outdoorové údaje. A cena? Pouhých 25 000 Kč…

PRW-7000-1A_themeŘada outdoorových hodinek PRO TREK využívá snímací technologii Casio pro měření různých typů outdoorových údajů. Modely PRO TREK vybavené technologií trojnásobného snímače Triple Sensor Ver. 3 umožňují přesné měření kompasového směrníku, atmosférického tlaku/nadmořské výšky a teploty, a ukázaly se jako velmi populární u zákazníků aktivních v horském prostředí a dalších místech v přírodě.

PRW-7000 disponují technologií trojnásobného snímače Triple Sensor Ver. 3 poskytující užitečné outdoorové funkce při aktivitách od horolezectví a trekkingu, až po aktivity spojené s oceánem nebo řekami, jako například rybolov, jízda na kajaku a na raftu.

Snímač kompasového směrníku disponující automatickou horizontální kompenzací zajišťuje přesné měření azimutu i během aktivit, při kterých jsou hodinky trvale nakloněny. Digitální displej a sekundová ručička poskytují různé naměřené údaje. Mezitím indikátorová ručička v poloze 5 hodin, která je vybavena motorkem s duální cívkou umožňující její pohyb vysokou rychlostí, rychle ukazuje údaje grafu přílivu a odlivu a rozdíly atmosférického tlaku nebo nadmořské výšky. Paměť azimutu si dokáže zapamatovat směr cíle, pomocí sekundové ručičky se ukazuje sever a indikátorová ručička ukazuje k cíli.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.