Sociální sítě
Nahoru

Dívka by měla být jako motýl: Krásná na pohled, těžko polapitelná

Oblíbená značka Betty Barclay představuje novou vůní Pretty Butterfly – perfektní vůni pro smyslnou a sebevědomou ženu, která žije životem naplněným štěstím. Ať jde kamkoliv, její magická aura přitahuje všechny oči v okolí. Někdy hravá, někdy zasněná, někdy dobrodružná a kreativní – tak jako motýl, září v rozmanitosti svých osobností.

BettyBarclay_PrettyButterfly_EDT 20ml_450 KcZákladní trend světových přehlídkových mol reprezentují letos motýli. A právě těmi se nová vůně inspiruje. Motýli budou základní nezbytností každého šatníku, a to zejména v odstínech zelené, modré a tyrkysové. Motýli jsou naprosto bez zábran, téměř hraví a jednoduše krásní. Poletují kolem ve své barevné vznešenosti a pouhý pohled na ně nám dělá radost a probouzí v nás nové sny. Svou krásou dobýjí svět designu a nastavují nepochybně vkusné trendy v odvětví módy, doplňků a interiérového designu.

BettyBarclay_PrettyButterfly_vizual 2Složení: Jemná květinová vůně, která se mísí s intenzivními a smyslně pudrovými tóny.

Ovocná předehra citronu, marakuji a ostružiny uvádí svěží vzrušující senzaci. Květinové, něžné srdce kombinuje fialku, konvalinku a eleganci vzácné růže. V závěru se rozvíjí svůdný akord bílé pačuli a pudrové tóny s letmým dotykem hřejivého růžového dřeva a intenzivního cedrového dřeva.

Hlava: ostružinomaliník, marakuja, citron

Srdce: růže Taïf (vzácná arabská růže), parmská fialka, konvalinka

Základ: ibiškovec pižmový, růžové dřevo, bílá pačuli

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.