Sociální sítě
Nahoru

BUDDHA-BAR RESTAURANT ROZPÁLIL GRIL A PŘEDSTAVUJE LETNÍ MENU

Nové pokrmy z kuchyně pražského Buddha-Bar Restaurantu dodávají večeřím v příjemně chladivém prostředí podniku s orientálním nádechem letní atmosféru. Hlavním nástrojem bude tentokrát kuchařům gril. Šéfkuchař Lukáš Želechovský a jeho tým vám na něm připraví například Žebra dvanácti chutí s exotickým kořením, teriaki omáčkou a vůní pomerančů, zázvoru, badyánu a kešu nebo Máslové kuře Bombay krmené kukuřicí, které se vykoštěné griluje s máslem a petrželovým pestem a podává se s krémovou indickou omáčkou z rajčat.

Ochutnejte studený předkrm – rolku z rýžového papíru a skleněných nudlí doplněnou vařeným ocáskem z langusty.

Pro vegetariány jsou na horké letní dny skvělou volbou Veggie Caterpillar Rolls, tedy pestrobarevné svěží sushi rolky s grilovanými houbami shiitake, avokádem, okurkou a rukolou, navrchu s mozaikou z pečených paprik. Dezerty s čerstvým kokosem, mučenkou a citrusy budou pak dokonalou osvěžující tečkou na závěr letní hostiny.

Jako hlavní chod doporučujeme jehněčí kotletky v krustě shiso z novozélandského jehněte, podávané s kimchi, grilovanými houbami eringi a sójovo-mirinovou omáčkou.

Více informací o restauraci naleznete na www.buddha-bar.cz

Více z rubriky Gastro

  • Valentýn s obsahem alkoholu

    Valentýn je známý jako svátek lásky již celá staletí. Pro její oslavy existuje spousta symbolů, ale jedním z hlavních jsou bezpochyby jahody....

    Marek Zelený9.1.2018
  • Designová perla Karlových Varů

    Jeden z nejlepších hotelů v Karlových Varech se může pochlubit skvělou kombinací špičkových služeb a designového prostředí. Hotel St. Joseph Royal...

    Marek Zelený8.1.2018
  • Týden vína v Praze

    V týdnu od 22. do 28. ledna 2018 se Praha stane dějištěm jubilejního desátého ročníku festivalu vína Prague Wine Week 2018....

    Jan Pešek8.1.2018
  • Podlehněte pokušení luxusních sýrů

    Nejen v období Vánoc toužíme, pokud jsme milovníky vybraných lahůdek, potěšit chuťové pohárky noblesní specialitou, jež, pokud jde o kvalitu a chuť,...

    Alena Dušková20.12.2017
  • Menu v Bageterii Boulevard sestavené vyhlášeným guru české gastronomie

    Od včerejšího dne si do oblíbené Bageterie Boulevard je možné zajít na něco opravdu výjimečného. Zimní nabídku totiž rozšiřuje nové CHEF...

    Marek Zelený20.12.2017
  • Čech Jan Teska se stal mistrem světa v míchání koktejlů

    Na mistrovství světa v Kodani zářil český barman Jan Teska. Na světovém koktejlovém šampionátu Mezinárodní barmanské asociace zvítězil s koktejlem, který...

    Jan Pešek19.12.2017
  • Naučte se rozumět vínu – z pohodlí svého domova

    Milovat víno je skvělé, naučit se ho dobře znát je ještě lepší. Přední český sommelier Jakub Přibyl vložil své mnohaleté zkušenosti...

    Marek Zelený18.12.2017
  • Nola: láska ze sídliště

    Že láska prochází žaludkem, to ví snad každý. V restauraci Nola na pražském Pankráci tak už v předvánočním stresu začali myslet...

    Jan Pešek16.12.2017
  • Emirates ve svátečním období nabízí vánoční menu

    Letecká společnost Emirates v prosinci přináší vánoční atmosféru do všech cestovních tříd. Zákazníci Emirates si budou moci jak v jejích letištních...

    Jan Pešek12.12.2017
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.