Sociální sítě
Nahoru

BUDDHA-BAR RESTAURANT ROZPÁLIL GRIL A PŘEDSTAVUJE LETNÍ MENU

Nové pokrmy z kuchyně pražského Buddha-Bar Restaurantu dodávají večeřím v příjemně chladivém prostředí podniku s orientálním nádechem letní atmosféru. Hlavním nástrojem bude tentokrát kuchařům gril. Šéfkuchař Lukáš Želechovský a jeho tým vám na něm připraví například Žebra dvanácti chutí s exotickým kořením, teriaki omáčkou a vůní pomerančů, zázvoru, badyánu a kešu nebo Máslové kuře Bombay krmené kukuřicí, které se vykoštěné griluje s máslem a petrželovým pestem a podává se s krémovou indickou omáčkou z rajčat.

Ochutnejte studený předkrm – rolku z rýžového papíru a skleněných nudlí doplněnou vařeným ocáskem z langusty.

Pro vegetariány jsou na horké letní dny skvělou volbou Veggie Caterpillar Rolls, tedy pestrobarevné svěží sushi rolky s grilovanými houbami shiitake, avokádem, okurkou a rukolou, navrchu s mozaikou z pečených paprik. Dezerty s čerstvým kokosem, mučenkou a citrusy budou pak dokonalou osvěžující tečkou na závěr letní hostiny.

Jako hlavní chod doporučujeme jehněčí kotletky v krustě shiso z novozélandského jehněte, podávané s kimchi, grilovanými houbami eringi a sójovo-mirinovou omáčkou.

Více informací o restauraci naleznete na www.buddha-bar.cz

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.